topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk linsegryde

Mexicansk linsegryde

med sprøde tortillachips og frisk tomatsalsa

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk linsegryde, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores linsegryde med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, kølende fraiche og sprøde tortilla chips.

Tags:
Lynret
Hurtig
Hvedefri
Vegetarisk
Lynhurtig
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 dåse

Majs

1 pakke

Grønne linser

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2820 kJ
Kalorier (kcal)674 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker21 g
Protein20.9 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg fint. 

Skær peberfrugt i 2 cm tern. 

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. 

Hæld væde fra majs og linser. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg løg med et nip salt i 2 min. Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 1 min.

Sænk til middellav varme. Tilsæt majs, linser, limesaft [1 tsk | 2 tsk], vand [3 spsk | 6 spsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 5-6 min.

Krydr med salt og peber.

Lav tomatsalsa
3

Imens, hak tomat fint. 

Hak koriander groft.

Bland tomat, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], koriander, et skvæt limesaft, salt og peber i en lille skål.

Server
4

Anret linsegryde i dybe tallerkener. 

Top med revet ost og tomatsalsa.  

Server med fraiche og tortillachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image