Middelhavsinspireret pulled bean-salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret pulled bean-salat

Middelhavsinspireret pulled bean-salat

med ovnbagte cherrytomater og pestodressing

Denne vidunderlige salat er en fyldig salat, som fører tankerne til Middelhavet. Basen er couscous og en klassisk og velsmagende pestodressing. Salat, agurk, gulerod og cherrytomater bidrager med farve og struktur. Salaten toppes med pulled beans stegt i middelhavskrydderier og ristet græskarfrø.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

100 g

Fuldkornscouscous

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

50 g

Cremet pestodressing

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

2 g

Middelhavsdrøm

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)641 kcal
Energi (kJ)2680 kJ
Fedt26.8 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat55.29 g
Sukker11.2 g
Protein40.5 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Bag cherrytomater
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Fordel cherrytomater, rødløg og hvidløg i et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil let karamelliseret.

Kog couscous
2

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon og salt* [½ tsk | 1 tsk] i kog i en gryde. Tilsæt couscous og eventuelt en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Forbered råvarer
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål. Skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd, indtil kun kernen er tilbage, og hak kernen fint. Bland pestodressing og et skvæt vand* i en lille skål. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Bland salat
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans, Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet. Bland salat, agurk, gulerod og halvdelen af pestodressing i en stor skål.

Bland couscous
5

Vend cherrytomater (inklusive saft fra det ildfaste fad), rødløg og hvidløg i gryden med couscous, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med pulled bean-salat. Dryp med resterende pestodressing. Drys med græskarkerner.