Middelhavskrydret svinekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavskrydret svinekødspasta

Middelhavskrydret svinekødspasta

med cremet svampesauce og frisk persille

I aften drømmer vi os væk til varmere grader, og lader os inspirere af mad fra middelhavsområdet. Vi steger hakket svinekød, som vi krydrer med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi blander kødet med stegte champignon, spaghetti, grønkål og mornaysauce, og pynter med frisk persille.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

4 g

Middelhavsdrøm

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Grønkål, skåret

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 g

Chiliflager

250 g

Hakket svinekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3540 kJ
Kalorier (kcal)846 kcal
Fedt40.6 g
Mættet fedt14.9 g
Kulhydrat76 g
Sukker9.5 g
Protein43.1 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg kød
2

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med Middelhavsdrøm i 4-5 min, eller indtil brunet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg svampe
4

Overfør svinekød til en tallerken.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil gylden.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt svinekød, grønkål, kyllingebouillon, pasta, pastavand og madlavningsfløde til stegepanden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil grønkålen er faldet sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med persille og chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.