Ovnstegt kylling og sprøde cannellinibønner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt kylling og sprøde cannellinibønner

Ovnstegt kylling og sprøde cannellinibønner

med avocadosalat og hvidløgsdressing

Aftenens middag bliver en velsmagende kyllingeret med masser af spændende ingredienser. Vi serverer perfekt ovnstegt kylling med sprøde, ovnbagte cannellinibønner, som vi krydrer med vores egen krydderiblanding Hello Sunrise. Vi laver også en smuk avocadosalat med rucola, gulerod og tomat og en cremet hvidløgsdressing med fraiche.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

40 g

Rucola

1 stk

Gulerod

1 pakke

Cannellinibønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Mel til bønner

¼ tsk

Salt til bønner

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2547 kJ
Kalorier (kcal)609 kcal
Fedt24.8 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat36.9 g
Sukker10.5 g
Protein50 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Bag cannellinibønner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skyl cannellinibønner under koldt vand i en si, og dup tørre med køkkenrulle.

Bland cannellinibønner, Hello Sunrise, hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Fordel cannellinibønner på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, vend sammen, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med grøntsagsbouillon og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Hak tomat groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl rucola.

Lav salat
4

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Krydr med et nip salt og peber.

Bland rucola, tomat, gulerod, avocado, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav hvidløgsdressing
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med kylling og cannellinibønner.

Server med hvidløgsdressing.