Pandestegte sellerifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte sellerifritters

Pandestegte sellerifritters

med saftig æblesalat og cremet pestodressing

Har du modige børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så skal du udfordre dem til at smage disse fantastisk sprøde sellerifritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de vidunderlige fritters med kogte kartofler, en skøn salat med æble, gulerod og spinat og cremet pestodressing.

Tags:
Vegetarisk
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citron

½ stk

Løg

50 g

Cremet pestodressing

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

400 g

Små kartofler

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2

Æg til fritters

3 spsk

Mel til fritters

½ tsk

Salt til fritters

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2654 kJ
Kalorier (kcal)634 kcal
Fedt28.7 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat67.4 g
Sukker18 g
Protein23.2 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Hak persille fint (gem nogle blade til anretning).

Hak løg fint.

Skyl spinat.

Halver citron.

Skræl knoldselleri, og riv groft.

Bland frittersfars
2

Bland knoldselleri, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, persille, finrevet ost, løg, æg, hvedemel, salt og et nip peber i en skål.

Kog kartofler
3

Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og et nip peber, og stil til side med låg på.

TIP: Vend eventuelt med en klat smør.

Bland æblesalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Bland olivenolie, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en skål.

Tilsæt spinat, æble og gulerod, og vend sammen lige inden servering.

Steg fritters
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Form fars til fritters (2 pr. person) direkte i panden, tryk flade med en palet, og steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret fritters, kartofler og æblesalat på tallerkener.

Top med resterende persille.

Server med pestodressing.