Har du modige børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så skal du udfordre dem til at smage disse fantastisk sprøde sellerifritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de vidunderlige fritters med kogte kartofler, en skøn salat med æble, gulerod og spinat og cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Citron
½ stk
Løg
50 g
Cremet pestodressing
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
400 g
Små kartofler
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Gulerod
60 g
Spinat
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
2
Æg til fritters
3 spsk
Mel til fritters
½ tsk
Salt til fritters
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Hak persille fint (gem nogle blade til anretning).
Hak løg fint.
Skyl spinat.
Halver citron.
Skræl knoldselleri, og riv groft.
Bland knoldselleri, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, persille, finrevet ost, løg, æg, hvedemel, salt og et nip peber i en skål.
Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med salt og et nip peber, og stil til side med låg på.
TIP: Vend eventuelt med en klat smør.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Bland olivenolie, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en skål.
Tilsæt spinat, æble og gulerod, og vend sammen lige inden servering.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person) direkte i panden, tryk flade med en palet, og steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Anret fritters, kartofler og æblesalat på tallerkener.
Top med resterende persille.
Server med pestodressing.