Paneret kuller og teriyakisauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret kuller og teriyakisauce

Paneret kuller og teriyakisauce

med ovnbagt broccoli og ristede løg

Ugens fisk byder på masser af spændende ingredienser. Vi panerer kuller, steger den sprød, og topper den med en fantastisk teriyakisauce med smør, hvidløg, teriyakisauce, lime og chili. Vi serverer vores kuller med ovnbagt broccoli, aromatiske hvidløgsris med smør og ristede løg.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Broccoli

½ g

Chiliflager

½ stk

Lime

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

1 dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3091 kJ
Kalorier (kcal)739 kcal
Fedt23.6 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat88.2 g
Sukker13.6 g
Protein42.2 g
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits halvdelen af hvidløg i 30 sek, eller indtil gylden og velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag broccoli
2

Imens, skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

Paner fisk
3

Imens, bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og vend i panering. 

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav sauce
5

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.

Svits resterende hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt teriyakisauce, et stort skvæt limesaft, et nip chiliflager [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris, broccoli og fisk på tallerkener, og dryp med resterende limesaft.

Top fisk med sauce.

Drys med ristede løg [½ pakke, 2P] og resterende chiliflager. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image