Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
250 g
Broccoli
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Hvidløgsfed
150 g
Basmatiris
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Gulerod
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ spsk
Smør (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middelhøj varme.
Svits Ginger Ninja og halvdelen af hvidløg i 1-2 min.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver.
Skær broccoli i små buketter.
Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod og broccoli i 5-6 min.
Tilsæt resterende hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, overfør til en skål, og dæk til med låg.
TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken.
Vend svinekød i æg og derefter i panko.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.
Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener.
Dryp med asiatisk mayonnaise.
Drys med sesamfrø.