topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsstegt broccoli og sort sesammayo

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Æg
Sennep
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Broccoli

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Gulerod

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)825 kcal
Energi (kJ)3454 kJ
Fedt35.1 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker9.9 g
Protein46.1 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middelhøj varme.

Svits Ginger Ninja i 1-2 min. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Forbered råvarer
2

Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver.

Skær broccoli i små buketter.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og broccoli i 5-6 min.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål med låg.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

Paner kød
4

Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panko.

Overfør til en tallerken.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

Server
6

Anret ris, svinekød og grøntsager på tallerkener. 

Dryp med sesammayonnaise.