Pankopaneret svinekotelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekotelet

Pankopaneret svinekotelet

med stærk coleslaw og snittet forårsløg

Server familiens vidunderlige svinekoteletter, som paneres i panko og vores færdiglavede krydderiblanding Panamad. Spændende tilbehør er en stærk coleslaw med majs, agurk, gulerod, kålmix, fraiche, jalapeño og forårsløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Stærk
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 stk

Jalapeno

1 stk

Gulerod

1 dåse

Majs

4 g

Panamad

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Svineschnitzel

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2310 kJ
Kalorier (kcal)552 kcal
Fedt23.4 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat40.8 g
Sukker13.6 g
Protein42.3 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hæld væde fra majs.

Paner schnitzler
2

Bland Panamad, panko, salt* [¼ tsk I ½ tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel* [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken. Vend svinekød i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

Steg schnitzler
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov, så kødet ikke sidder fast i panden.

Bland coleslaw
4

Bland majs, agurk, gulerod, snittet salat, fraiche [1/2 pakke, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], jalapeño og halvdelen af forårsløg i en stor skål. Krydr med et nip peber*. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Skær schnitzler
5

Skær schnitzler i tynde skiver.

Server
6

Anret coleslaw på tallerkener. Top med schnitzler. Drys med resterende forårsløg.