Server familiens vidunderlige svinekoteletter, som paneres i panko og vores færdiglavede krydderiblanding Panamad. Spændende tilbehør er en stærk coleslaw med majs, agurk, gulerod, kålmix, fraiche, jalapeño og forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Agurk
1 stk
Forårsløg
1 stk
Jalapeno
1 stk
Gulerod
1 dåse
Majs
4 g
Panamad
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Svineschnitzel
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 4)
Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hæld væde fra majs.
Bland Panamad, panko, salt* [¼ tsk I ½ tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel* [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken. Vend svinekød i mel, derefter i æg og til sidst i panering.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov, så kødet ikke sidder fast i panden.
Bland majs, agurk, gulerod, snittet salat, fraiche [1/2 pakke, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], jalapeño og halvdelen af forårsløg i en stor skål. Krydr med et nip peber*. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Skær schnitzler i tynde skiver.
Anret coleslaw på tallerkener. Top med schnitzler. Drys med resterende forårsløg.