Peanutpaneret sataykylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Peanutpaneret sataykylling

Peanutpaneret sataykylling

med karryfritter og gulerod-agurkesalat

Sataysauce er en krydret indonesisk sauce med peanuts. I aften serverer vi den med crunchy peanutpaneret kylling. Fantastisk tilbehør er sprøde karryfritter med grøn karrypasta, en frisk gulerod-agurkesalat med koriander og lime.

Tags:
Stærk
Allergener:
Jordnødder
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

20 g

Grøn karrypasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Agurk

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Gulerod

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3304 kJ
Kalorier (kcal)790 kcal
Fedt24.5 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat93.3 g
Sukker17 g
Protein52.4 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Lav karryfritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, karrypasta og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav salat
2

Imens, skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver lime.

Hak koriander groft.

Bland agurk, gulerod, koriander, et skvæt limesaft og salt i en mellemstor skål.

Forbered kylling
3

Hak peanuts fint.

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

TIP: Det er vigtigt, at peanutsene er fint hakkede, så de fastner.

Paner kylling
4

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og peanuts i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.

Imens, bland smør, vand og sataysauce i en mellemstor gryde på middel varme, og lad simre i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling, karryfritter og salat på tallerkener.

Top kylling med sataysauce.