Prosciutto- og gedeosttoppet pitapizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciutto- og gedeosttoppet pitapizza

Prosciutto- og gedeosttoppet pitapizza

med zucchinifritters og ranchdressing

Aftenens menu passer perfekt til en hyggelig fredag aften med masser af tid til at spise og omgås. Vi laver sprøde zucchinifritters med ost og panko i ovnen, og de får selskab af sprøde pitapizzaer med tomatsauce, rødløg, prosciutto, gedeost og basilikum. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med cherrytomater, balsamico og valnødder og en cremet ranchdressing med crème fraiche og aioli.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Nødder
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ dåse

Tomatpuré

100 g

Prosciutto

1 stk

Rødløg

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4755 kJ
Kalorier (kcal)1137 kcal
Fedt55.7 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat103.8 g
Sukker17.1 g
Protein49.1 g
Salt9.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Paner zucchini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær zucchini i 1 cm stave.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] og hvedemel [1 spsk | 2 spsk] sammen i en stor skål.

Bland panko, finrevet ost, salt [1/2 tsk| 1 tsk] og et stort nip peber i en anden stor skål.

Vend zucchini i æggeblanding og derefter i pankoblanding.

Lav zucchinifritters
2

Fordel zucchini på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

Lav salat
3

Imens, skyl salat.

Halver cherrytomater.

Bland balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend salat og cherrytomater i skålen, og stil til side.

Bland fraiche, aioli, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
4

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Riv basilikum groft.

Smuldr gedeost.

Lav pizza
5

Bland tomatpuré [1/2 dåse, 2P], vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Top pitabrød med tomatsauce og rødløg. 

Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. 

Top med prosciutto, gedeost, basilikum og en smule olivenolie.

Server
6

Anret pizza, salat og zucchinifritters på tallerkener.

Top salat med valnødder.

Server med ranchdressing.