Prosciuttosvøbt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciuttosvøbt svinemørbrad

Prosciuttosvøbt svinemørbrad

med cremet svamperisotto og ovnbagt broccolini

Blev du også fanget af det spændende navn på denne opskrift? Vi lover, at resultatet ikke vil skuffe dig. Her har vi nemlig skabt en perfekt opskrift til en ekstra festlig aften. Vi laver en fantastisk svamperisotto, der får en vidunderlig smag af persille, citron, Worcestershire sauce, skalotteløg og hvidløg. Vi serverer vores risotto med prosciuttosvøbt svinemørbrad og ovnstegt broccolini.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Æg
Soja
Gluten
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

50 g

Prosciutto

150 g

Risottoris

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 g

Østershatte

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

75 g

Broccolini

1 stk

Skalotteløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

6 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)751 kcal
Energi (kJ)3142 kJ
Fedt29.6 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat69.2 g
Sukker5.6 g
Protein50.4 g
Salt6.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag svinemørbrad
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Svøb svinemørbrad i prosciutto.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun svinemørbrad i 2 min på hver side, og overfør til en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 12-15 min. 

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Forbered råvarer
2

Imens, hak skalotteløg, persille og hvidløg fint.

Skær citron [½ stk, 2P] i både og svampe i tynde skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe og skalotteløg i 3 min, eller indtil brunet og bløde.

Tilsæt hvidløg og ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil let gennemsigtige.

Lav risotto
3

Tilsæt vand [6 dl | 12 dl], Hvide Løjer & Urter, worcestershire sauce og kyllingebouillon, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er "al dente".

Bag broccolini
4

Fordel broccolini [1/2 pose, 2P] på samme bageplade. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

Krydr risotto
5

Tag panden af varmen, når risen er færdigkogt.

Tilsæt finrevet ost, citronsaft [1 spsk I 2 spsk], persille, smør [1 spsk I 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Top med svinemørbrad.

Drys med pinjekerner.

Server broccolini.