Prosciuttotoppede fritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciuttotoppede fritter

Prosciuttotoppede fritter

med cremet ricotta og basilikumdressing

"Loaded fries" er en ret, der hurtigt er blevet meget populær. Den består af gyldne fritter med forskellige velsmagende toppings – i aften er det sprødstegt prosciutto, frisk basilikumdressing og cremet ricotta. En delikat middag med middelhavssmage- og råvarer i centrum.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Prosciutto

500 g

Kartofler

40 g

Rucola

½ g

Oregano, tørret

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

1 pose

Basilikum

1 stk

Citron

1 stk

Rødløg

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til grøntsager

1.5 spsk

Olie til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2197 kJ
Kalorier (kcal)525 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat56.3 g
Sukker9.9 g
Protein20.1 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, oregano og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag grøntsager
2

Imens, skær rødløg i 2 cm tynde både.

Skær zucchini i 2 cm halve skiver.

Overfør grøntsager til en anden bageplade med bagepapir, når der er 20 min tilbage af fritternes tilberedningstid. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil bløde og brunede.

Bland dressing
3

Halver citron.

Hak hvidløg og basilikum fint.

Bland et skvæt citronsaft, hvidløg, basilikum, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg prosciutto
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bræk i store stykker.

Bland fritter
5

Skyl rucola.

Vend fritter med grøntsager, citrondressing og rucola på bagepladen.

Server
6

Anret kartofler og grøntsager i dybe tallerkener.

Drys med græskarkerner.

Top med ricotta og prosciutto.