Server arrabiatasauce med velsmagende ravioli fyldt med ricotta og spinat. På klassisk måde koger du tomat sammen med hvidløg, olivenolie og selvfølgelig chili. Hæv niveauet fra bedre til bedst med en knivspids sukker og en klat smør. Top med lagret ost og frisk basilikum. En lækker vegetarisk pastaret, som du hurtigt vender sammen, og som du garanteret vil lave igen!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
1 stk
Rød chili
½ stk
Baguette
4 g
Hvide Løjer & Urter
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
125 g
Cherrytomater
1 pakke
Hakkede tomater
2 tsk
Sukker
efter behov
Smør
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær cherrytomater [½ pakke, 2 pers.] i kvarte. Pres eller hak hvidløg fint. Hak chili fint. Skær brød [½ stk, 2 pers.] over på langs. Bland en klat smør* med et nip salt* og 1/3 hvidløg i en lille skål.
Læg brød på en bageplade med bagepapir. Smør med hvidløgssmør. Bag i ovnen i 6-7 min, eller indtil gylden og sprød. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg cherrytomater og resterende hvidløg i 1 min.
Tilsæt hakkede tomater, chili og Hvide Løjer & Urter. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt sukker*, en klat smør*. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*.
Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'.
Hak basilikum fint. Hæld vand fra ravioli. Tilsæt ravioli til panden med tomatsauce. Vend sammen.
Anret ravioli og tomatsauce i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med hvidløgssbrød.