Pizza er altid et sikkert kort at servere for familien. I denne opskrift kombinerer vi knald på farver og intense smage i form af rødbeder, svampe og pesto, og topper med lækker græsk salatost. Med frisk rucola som garnering balancerer vi smagspaletten, og vi lover, at selv de, der er kræsne, vil bede om ét slice mere.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Rødbede
200 g
Champignon
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
40 g
Rucola
100 g
Græsk salatost
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4 pers.]. Skræl rødbede, og skær i 1 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg rødbede i 4-5 min. Skær svampe i tynde skiver.
Steg svampe i 5-7 min. Krydr med salt* og peber*.
Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. Placer pizzadej på bagepladen, og smør med creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.].
Fordel rødbede og svampe på pizzadejen. Drys med salatost. Bag pizza i ovnen i 10-15 min.
Skyl rucola under koldt vand*. Tag pizza ud af ovnen. Dryp med pesto. Top med rucola.
Skær pizza ud i mindre stykker. TIP: Brug en saks til at klippe pizzaen ud.