Schnitzelburger med æbleslaw og fritter - behøver vi at sige mere? Denne burger er lavet med panerede schnitzler og hjemmelavede fritter med en lækker æbleslaw. Ja, du læste rigtigt! Æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie udgør den perfekte æbleslaw. Med hjemmelavede fritter på sidelinjen er denne middag et trofæ værd ved EM. Perfekt både før, under og efter fodboldkampen!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
4 g
Panamad
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
1 stk
Æble
1 stk
Æg (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Bland panko, Panamad og et stort nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend schnitzel i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.
Skær æble i tynde skiver. Bland en smule olivenolie*, snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.
Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med schnitzler og æbleslaw. Server med fritter og overskydende æbleslaw.