I aften laver vi innovative hotdogs med cajunkrydret stegt laks, citronsyltet rødløg og dildressing. Vi serverer vores hotdogs med hjemmelavede krydrede fritter, en frisk æblesalat med honning-sennepsdressing, og aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
500 g
Kartofler
2 g
Citronpeber
1 pose
Dild
½ stk
Hvidløgsfed
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
1 stk
Agurk
60 g
Blandet salat
1 stk
Æble
½ stk
Citron
½ stk
Rødløg
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Smør (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med citronpeber, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Halver citron [½ stk, 2P].
Pres citronsaft i en lille skål.
Tilsæt sukker [1/2 tsk I 1 tsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og rødløg, vend sammen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Skyl salat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en lille gryde, eller i microbølgeovn. Stil til side.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og fjern forsigt skind.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, bland æble, salatblanding, honning-sennepsdressing, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak dild fint.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland yoghurt, hvidløg, dild, og et nip salt og peber i en lille skål.
Pensl pølsebrød med smeltet smør, kom dem direkte på risten, og bag i 2-3 min, indtil gennemvarme.
Fyld hotdogs med agurk, salat, laks, dilddressing og syltet rødløg.
Vend resterende agurk med salat.
Server med fritter, salat, dressing og aioli.
TIP: Del eventuelt laks i mindre stykker.