Skandinaviske lakse-hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Skandinaviske lakse-hotdogs

Skandinaviske lakse-hotdogs

med ovnbagte fritter og æblesalat

I aften laver vi innovative hotdogs med cajunkrydret stegt laks, citronsyltet rødløg og dildressing. Vi serverer vores hotdogs med hjemmelavede krydrede fritter, en frisk æblesalat med honning-sennepsdressing, og aioli.

Allergener:
Fisk
Mælk
Sulfitter
Hvede
Havre
Gluten
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

1 stk

Agurk

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Dild

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Blandet salat

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

½ stk

Rødløg

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

2 g

Citronpeber

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Smør til brød

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4777 kJ
Kalorier (kcal)1142 kcal
Fedt63.7 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat99.7 g
Sukker23 g
Protein41.5 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med citronpeber, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt rødløg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Bland citronsaft, sukker, salt og rødløg i en lille skål, og stil til side. 

Hæld lage fra inden servering.

Forbered grøntsager
3

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skyl salat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Smelt smør i en lille gryde, eller i mikrobølgeovn, og stil til side.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt. Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og fjern forsigt skind. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav dressing
5

Imens, bland æble, salat, honning-sennepsdressing, salt og et nip peber i en mellemstor skål. 

Hak dild fint.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Bland yoghurt, hvidløg, dild og et nip salt og peber i en lille skål.

Pensl pølsebrød med smeltet smør, og bag i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

Server
6

Fyld pølsebrød med agurk, salat, laks, dilddressing og rødløg.

Vend resterende agurk med salat. 

Server med fritter, salat, dressing og aioli. 

TIP: Del eventuelt laks i mindre stykker.