I aften laver vi innovative hotdogs med cajunkrydret stegt laks, citronsyltet rødløg og dildressing. Vi serverer vores hotdogs med hjemmelavede krydrede fritter, en frisk æblesalat med honning-sennepsdressing, og aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
1 stk
Agurk
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
½ stk
Hvidløgsfed
1 pose
Dild
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Blandet salat
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
½ stk
Rødløg
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
2 g
Citronpeber
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
1 spsk
Smør til brød
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med citronpeber, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Halver citron.
Bland citronsaft, sukker, salt og rødløg i en lille skål, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Skyl salat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Smelt smør i en lille gryde, eller i mikrobølgeovn, og stil til side.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt. Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og fjern forsigt skind.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, bland æble, salat, honning-sennepsdressing, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak dild fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg, dild og et nip salt og peber i en lille skål.
Pensl pølsebrød med smeltet smør, og bag i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
Fyld pølsebrød med agurk, salat, laks, dilddressing og rødløg.
Vend resterende agurk med salat.
Server med fritter, salat, dressing og aioli.
TIP: Del eventuelt laks i mindre stykker.