Sojaglaseret svinekamfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sojaglaseret svinekamfilet

Sojaglaseret svinekamfilet

med hvidløgsris og ovnbagt broccoli

Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Svinekamfilet, broccoli og pak choi steges i ovnen, og får derefter en spændende smag af en glaze med sojasauce, sriracha og sød chilisauce. Mens vi steger kød og grøntsager til perfektion, koger vi hvidløgsris og sylter gulerod!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Stærk
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

250 g

Broccoli

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

¼ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

3 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)605 kcal
Energi (kJ)2532 kJ
Fedt10 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat82.3 g
Sukker15.8 g
Protein44.1 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Dub svinekød tørt med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Vend svinekød i hvedemel [1 spsk | 2 spsk] på en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min på hver side, og overfør til en bageplade med  bagepapir. Bag i ovnen i 12-13 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Kog ris
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1/4 spsk I 1/2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget.

Sylt gulerod
3

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Bland gulerod, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og hvidvinseddike [½ pakke, 2P] i en skål. 

Skær broccoli i 2 cm buketter.

Skær pak choi i 2 cm skiver.

Bag grøntsager
4

Fordel broccoli på bagepladen, når kødet har 7-8 min tilbage. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Tilsæt pak choi med en smule olivenolie og et nip salt, når der er 3-4 min tilbage.

Lav glace
5

Pisk sriracha [½ pakke, 2P], sojasauce og vand [1/2 dl | 1 dl] sammen med en gaffel i en mellemstor skål.

Tilsæt til stegepanden, og bring i kog på middelhøj varme. Lad simre under omøring i 1-2 min, eller indtil let tyknet, og tag panden af varmen.

Tilsæt sød chilisauce [½ pakke, 2P], og rør rundt.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. 

Top med broccoli, pak choi og svinekød.

Dryp med glace.

Server med gulerod.