Sojaglaseret svinekamfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sojaglaseret svinekamfilet

Sojaglaseret svinekamfilet

med hvidløgsris og ovnbagt broccoli

Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Svinekamfilet, broccoli og pak choi steges i ovnen, og får derefter en spændende smag af en glaze med sojasauce, sriracha og sød chilisauce. Mens vi bager kød og grøntsager til perfektion, koger vi hvidløgsris og sylter gulerod!

Tags:
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Sød chilisauce

150 g

Langkornede hvide ris

10 g

Sriracha

1 stk

Pak choi

250 g

Broccoli

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svinekamfilet

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Mel til panering

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ dl

Vand til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2681 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt11.9 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat87.7 g
Sukker16 g
Protein43.4 g
Salt6.8 g

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Dup svinekød tør med køkkenrulle, krydr med salt og et nip peber, og vend i hvedemel på en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme. Brun svinekød i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog ris
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt gulerod
3

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Skær broccoli i små buketter og stokken (skræl ved behov) i 2 cm tern.

Hak pak choi groft.

Bag grøntsager
4

Fordel broccoli på den samme bageplade, når kødet har 10-11 min tilbage. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen

Tilsæt pak choi, når kødet har 3-4 min tilbage.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt, og bag videre i 3-4 min.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav glace
5

Imens, pisk sriracha, sojasauce og vand sammen i en lille skål, og tilsæt til samme stegepande. Bring i kog på middelhøj varme, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tag panden af varmen, og tilsæt sød chilisauce.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret ris, broccoli, pak choi og svinekød på tallerkener.

Top med glace og gulerod.