topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti

Spaghetti

med græsk salatost, broccoli, spinat & valnødscrumble

Vores kok Sophie har været kreativ i køkkenet og giver dig her en spændende pastaopskrift, som du vender sammen på kun 25 minutter. Nyd smagen af hvidløg og timianstegte grøntsager med salatost og friskkogt spaghetti. Top med ristet valnødscrumble og pres lidt citronsaft over, og du har en aromatisk og velsmagende middag at stikke gaflen i. Hurtig enkel aftensmad, frygtelig god, og let at lave.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Spaghetti

½ stk

Rødløg

250 g

Broccoli

150 g

Græsk salatost

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

1 stk

Citron

20 g

Valnødder

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

Spinat

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)104 kcal
Energi (kJ)434 kJ
Fedt7.18 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat6.59 g
Sukker0.5 g
Protein2.62 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Lav valnødscrumble
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Hak timian fint. Skær citron i både. Hak valnødder groft. Bland panko, valnødder og et stort skvæt olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 5-6 min.

Kog spaghetti
2

Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [11/2 dl, 2 pers. | 3 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.

Steg grøntsager
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg og broccoli med et skvæt vand* i 4-5 min. Tilsæt hvidløg og timian. Steg i 1 min.

Lav sauce
4

Bland salatost (gem lidt til anretning) og 1 dl pastavand i en lille skål. Tilsæt til panden. Tilsæt grøntsagsbouillon, spinat og citronsaft [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.].

Tilsæt sauce
5

Hæld sauce i gryden med spaghetti. Tilsæt resterende pastavand og en klat smør*. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Top med valnødscrumble og resterende salatost. Server med resterende citronbåde.