Hurtig spaghetti i cherrytomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig spaghetti i cherrytomatsauce

Hurtig spaghetti i cherrytomatsauce

med cremet ricotta og frisk basilikum

Pasta er din bedste ven når klokken er meget, og børnene skriger efter mad. Vi hjælper gerne med denne lynopskrift på spaghetti vendt i en fantastisk sauce med cherrytomater, fløde, ost og vores egen krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise. Vi topper med basilikum, valnødder, soltørrede tomater og ricotta, og så er maden færdig.

Tags:
Lynhurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep
Hvede
Gluten
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

125 g

Cherrytomater

50 g

Soltørrede tomater

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3464 kJ
Kalorier (kcal)828 kcal
Fedt37.8 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat92.3 g
Sukker23 g
Protein30 g
Salt6.8 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, finrevet ost, Hello Sunrise, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, cherrytomater, hakkede tomater, sukker og salt, og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta
3

Imens, hak basilikum, valnødder og soltørrede tomater groft.

Tilsæt pasta til stegepanden, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med basilikum, valnødder, soltørrede tomater og ricotta.