Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgsdressing med aioli. Enkelt, men virkelig velsmagende!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
20 g
Tranebær
1 pakke
Græskarkerner
1 stk
Æg (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panko.
Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble, en smule olivenolie*, fraiche [1 spsk | 2 spsk], tranebær og græskarkerner i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Bland aioli med resterende fraiche [1/2 pakke, 2P] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.