topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød laksekatsu

Sprød laksekatsu

med ovnbagt broccoli og sesammayonnaise

Her byder vi på masser af lækre ingredienser, der tilberedes på nye, spændende måder. Vi panerer laks, steger den, og lader den derefter stege færdig i ovnen sammen med broccoli. Vi serverer laks og broccoli med luftige basmatiris, en lækker katsusauce, smukke gulerodsbånd og cremet sesammayonnaise.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Soja
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

250 g

Broccoli

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

4 g

Curry-On

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Gulerod

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

½ spsk

Smør (trin 5)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4389 kJ
Kalorier (kcal)1049 kcal
Fedt49.2 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat103.6 g
Sukker19.7 g
Protein44.6 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Bag broccoli
2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

Paner laks
3

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken. Kom panko i en tredje dyb tallerken. Vend laks i mel, derefter i æg og til sidst i panko. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg laks i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til bagepladen i ovnen, når broccolien har 5 min tilbage. Bag i 4-5 min, eller indtil gennemtilberedt. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav katsusauce
5

Smelt smør* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Svits karrypulver og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk] i 30 sek. Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og vand* [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tag panden af varmen. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. 

Server
6

Anret ris, broccoli og laks i dybe tallerkener. Dryp med katsusauce. Top med gulerod. Server med med sesammayonnaise.