Sprødstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprødstegt svinekød

Sprødstegt svinekød

med ovnbagt broccoli og blød grøntsagsmos

I aften frister vi med fantastisk mad, der vil blive slugt af hele familien. Vi panerer mørt svinekød, steger det til perfektion, og topper det derefter med vidunderligt hvidløgssmør med persille. Vi serverer vores sprøde svinekød med blød grøntsagsmos og hvidløgsbagt broccoli.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

500 g

Bagekartoffel

2 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 spsk

Mælk (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)737 kcal
Energi (kJ)3084 kJ
Fedt31.3 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat68.2 g
Sukker15.6 g
Protein46.3 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag broccoli
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Tag smør ud af køleskabet.

Skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre. 

Lav grøntsagsmos
2

Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber, og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt eventuelt en klat smør.

Lav hvidløgsmør
3

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland smør [2 spsk I 4 spsk], hvidløg og persille i en skål.

Paner kød
4

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Krydr svinekød med et nip salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panko.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Server
6

Anret grøntsagsmos, broccoli og svinekød på tallerkener. 

Top svinekød med hvidløgsmør.