topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stærk kyllingewok

Stærk kyllingewok

med mættende fuldkornsnudler og spejlet æg (OBS! Æg medfølger ikke)

Vi håber I er sultne, for vi skal nemlig tilberede en dejlig, stærk kyllingewok med grøntsager, som bliver ekstra fyldig ved at blandes med mættende fuldkornsnudler. Vi topper vores dejlige wok med spejlæg, og giver retten et ekstra twist ved at drysse den med forårsløg og chili!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rød chili

1 stk

Forårsløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

200 g

Wokblanding

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

200 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)415 kcal
Energi (kJ)1737 kJ
Fedt14.65 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat20.1 g
Sukker16.7 g
Protein47.02 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Spejl æg
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Overfør til en tallerken, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
3

Skær rødløg i 2 cm både. Pres eller hak hvidløg fint. Sænk til middel varme, tilsæt wokblanding, rødløg, hvidløg, asiatisk woksauce, sojasauce og et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min.

Kog nudler
4

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil møre. Gem en smule nudelvand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler og nudelvand til stegepanden, og vend sammen i 1 min.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med spejlæg. Drys med forårsløg og chiliTIP: Undlad chilien, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image