Vi håber I er sultne, for vi skal nemlig tilberede en dejlig, stærk kyllingewok med grøntsager, som bliver ekstra fyldig ved at blandes med mættende fuldkornsnudler. Vi topper vores dejlige wok med spejlæg, og giver retten et ekstra twist ved at drysse den med forårsløg og chili!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rød chili
1 stk
Forårsløg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
200 g
Wokblanding
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
200 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Æg (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Overfør til en tallerken, og krydr med et nip salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær rødløg i 2 cm både. Pres eller hak hvidløg fint. Sænk til middel varme, tilsæt wokblanding, rødløg, hvidløg, asiatisk woksauce, sojasauce og et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil møre. Gem en smule nudelvand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra.
Tilsæt nudler og nudelvand til stegepanden, og vend sammen i 1 min.
Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med spejlæg. Drys med forårsløg og chili. TIP: Undlad chilien, hvis du ikke er til stærk mad.