Stegt gnocchi og plantefarsragu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt gnocchi og plantefarsragu

Stegt gnocchi og plantefarsragu

med frisk basilikum og finrevet ost

I humør til italiensk og vegetarisk? Vores Stegt gnocchi med plantefarsragu er indbegrebet af italiensk forkælelse, med sprød gnocchi og cremet ragu, der giver en herlig og frisk pause fra den sædvanlige pasta-bolo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til gnocchi

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til sauce

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3477 kJ
Kalorier (kcal)831 kcal
Fedt42.2 g
Mættet fedt19.7 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker12.7 g
Protein34.5 g
Salt7.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg gnocchi
2

Smelt smør i en stor stegepande, tilsæt olivenolie, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Gnocchien skal ikke koges, inden den steges.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, løg, gulerod og salt i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.

Tilsæt hvidløg og Hello Sunrise, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, smør, vand, grøntsagsbouillon, salt og et nip peber, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Forbered salat
5

Imens, riv basilikum i mindre stykker.

Skyl rucola.

Server
6

Anret ragu og gnocchi i skåle.

Drys med finrevet ost.

Top med rucola og basilikum.

Dryp med en smule olivenolie.