I humør til italiensk og vegetarisk? Vores Stegt gnocchi med plantefarsragu er indbegrebet af italiensk forkælelse, med sprød gnocchi og cremet ragu, der giver en herlig og frisk pause fra den sædvanlige pasta-bolo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til gnocchi
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til sauce
½ dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Hak løg fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i en stor stegepande, tilsæt olivenolie, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden.
Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Gnocchien skal ikke koges, inden den steges.
Opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, løg, gulerod og salt i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.
Tilsæt hvidløg og Hello Sunrise, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, smør, vand, grøntsagsbouillon, salt og et nip peber, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Imens, riv basilikum i mindre stykker.
Skyl rucola.
Anret ragu og gnocchi i skåle.
Drys med finrevet ost.
Top med rucola og basilikum.
Dryp med en smule olivenolie.