Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk dild og smør, sammen med koteletter og honning og sennepsauce, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Honning
300 g
Svineschnitzel
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
75 g
Snittet kålsalat
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Æble
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak dild groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde, halve skiver. Halver kartofler (uskrællet).
Kom kartofler (uskrællet) i gryden med kogende vand*, og kog i 12-15 min, eller indtil møre. Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2P], sennep og et skvæt vand* i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2 min på hver side. Overfør til en tallerken. Bland æble, snittet salat [1/2 pose, 2P] og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Hæld vand fra kartofler. Tilsæt dild (gem lidt til anretning), og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Tilsæt marinade, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen.
Anret svinekød, kartofler og æblesalat på tallerkener. Top med sauce og resterende dild.