topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliolini Toscana

Tagliolini Toscana

med zucchini, hvidløg & basilikum

Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgspangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

1 pose

Basilikum

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Tagliolini

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)210 kcal
Energi (kJ)877 kJ
Fedt1.69 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat36.15 g
Sukker21.1 g
Protein7.78 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Kog pasta
2

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Hak basilikum
3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. 

Lav pangrattato
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

Lav tomatsauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, pastavand og resterende hvidløg, og krydr med et nip salt* og peber*. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og pasta, og vend det hele sammen. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.