Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgspangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
1 pose
Basilikum
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
250 g
Tagliolini
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.
Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.
Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, pastavand og resterende hvidløg, og krydr med et nip salt* og peber*. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og pasta, og vend det hele sammen. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.