Tapas-style hvidløgs- og chilirejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

2 portioner | med "patatas bravas"

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Patatas bravas og gambas al ajillo er begge populære spansk tapasretter. I aften topper vi vores kartofler med persille, og serverer dem med srirachamayo og stegte hvidløgs- og chilirejer.

Allergener:
Krebsdyr
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

100 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

500 g

Kartofler

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2202 kJ
Kalorier (kcal)526 kcal
Fedt31.8 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat47.3 g
Sukker5.1 g
Protein14.7 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 
 
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.
 
Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk] og et nip peber, og vend
sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.
 
Hak persille fint.

Steg rejer
3

Hæld væde fra rejer.
 
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 
 
Steg rejer med salt [1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne
og gennemstegte.
 
Tilsæt chiliflager, hvidløg og halvdelen af persillen, og steg videre i 1 min,
indtil velduftende. Tag stegepanden af komfuret. 
 
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejer og kartofleri skåle. 
 
Top kartofler med resterende persille, og server med srirachamajo.