topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thai-inspireret laks

Thai-inspireret laks

med karrysauce, citrongræs og ris

Lad os friste med en hurtigt thailandsk karrygryde i aften. Med aromatisk og spicy karrypasta med citrongræs og lime som krydderier, bliver det en favorit for hele familien. Server kyllingekarryen med ris og frisk koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

½ stk

Zucchini

1 stk

Citrongræs

½ stk

Ingefær

200 ml

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

½ pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)782 kcal
Energi (kJ)3273 kJ
Fedt38.81 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat73.72 g
Sukker7.1 g
Protein34.65 g
Salt3.6 g

Redskaber

Ildfast fad
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Bag grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Fordel gulerod og zucchini i et ildfast fad, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min.

Forbered råvarer
3

Bank citrongræs med en grydeske. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Bland ingefær, kokosmælk, sojasauce, karrypasta og et nip salt* og peber* i en skål. Kom citrongræs i skålen.

Forbered laks
4

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt* og peber* på begge sider.

Bag laks
5

Tag det ildfaste fad ud af ovnen, og tilsæt karrysauce. Placer laks oven på grøntsagerne med skindsiden opad, og dryp med en smule olivenolie*. Bag videre i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt. Fjern citrongræs fra fadet. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med grøntsager, laks og karrysauce. Drys med koriander.