Lad os friste med en hurtigt thailandsk karrygryde i aften. Med aromatisk og spicy karrypasta med citrongræs og lime som krydderier, bliver det en favorit for hele familien. Server kyllingekarryen med ris og frisk koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Gulerod
½ stk
Zucchini
1 stk
Citrongræs
½ stk
Ingefær
200 ml
Kokosmælk
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
½ pose
Koriander
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Fordel gulerod og zucchini i et ildfast fad, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min.
Bank citrongræs med en grydeske. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Bland ingefær, kokosmælk, sojasauce, karrypasta og et nip salt* og peber* i en skål. Kom citrongræs i skålen.
Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt* og peber* på begge sider.
Tag det ildfaste fad ud af ovnen, og tilsæt karrysauce. Placer laks oven på grøntsagerne med skindsiden opad, og dryp med en smule olivenolie*. Bag videre i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt. Fjern citrongræs fra fadet. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med grøntsager, laks og karrysauce. Drys med koriander.