Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften lader vi os inspirere af toscansk madlavningskunst, og vi tryller en fantastisk pasta frem som vi serverer i en alt-i-en-ret. Vi steger soltørrede tomater og rejer, og lader dem simre i en fantastisk sauce med chili, crème fraiche, basilikum, ost og middelhavskrydderier. Vi tilsætter spaghetti og frisk rucola og tomat, og så er maden klar at serveres.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
50 g
Soltørrede tomater
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
2 stk
Tomat
1 g
Chiliflager
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Middelhavsdrøm
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 dl
Vand (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Hak tomat groft.
Hak soltørrede tomater groft.
Riv basilikum groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl rucola.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg soltørrede tomater og rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Tilsæt chiliflager, Middelhavsdrøm og hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til lav varme. Tilsæt crème fraiche, basilikum, vand [1 dl | 2 dl], finrevet ost og grøntsagsbouillon, og rør rundt.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Tilsæt rucola og tomat lige inden servering, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis pastaen virker tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.