topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk rejespaghetti

Toscansk rejespaghetti

med soltørrede tomater og frisk rucola

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften lader vi os inspirere af toscansk madlavningskunst, og vi tryller en fantastisk pasta frem som vi serverer i en alt-i-en-ret. Vi steger soltørrede tomater og rejer, og lader dem simre i en fantastisk sauce med chili, crème fraiche, basilikum, ost og middelhavskrydderier. Vi tilsætter spaghetti og frisk rucola og tomat, og så er maden klar at serveres.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

50 g

Soltørrede tomater

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

2 stk

Tomat

1 g

Chiliflager

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2681 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt25.2 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat73.6 g
Sukker10.8 g
Protein27 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat groft.

Hak soltørrede tomater groft.

Riv basilikum groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl rucola.

Steg soltørrede tomater og rejer
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg soltørrede tomater og rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav sauce
4

Tilsæt chiliflager, Middelhavsdrøm og hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Sænk til lav varme. Tilsæt crème fraiche, basilikum, vand [1 dl | 2 dl], finrevet ost og grøntsagsbouillon, og rør rundt.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Tilsæt rucola og tomat lige inden servering, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image