topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske grillostetacos

Vegetariske grillostetacos

med karamelliserede rødløg og avocadocreme

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte halloumitacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Salat

½ g

Oregano, tørret

½ stk

Citron

1 stk

Avocado

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)984 kcal
Energi (kJ)4116 kJ
Fedt55.4 g
Mættet fedt26.9 g
Kulhydrat75.9 g
Sukker23.8 g
Protein37 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær grillost i tynde skiver (2 pr. person).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær tomat i tynde, halve skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. 

Karamelliser rødløg
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand [2 spsk I 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Mariner grillost
3

Imens, bland hvidløg, oregano [½ pakke, 2P], en smule olivenolie og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend grillost i skålen.

Lav avocadocreme
4

Skær citron [½ stk, 2P] i både. 

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med mayonnaise, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Steg grillost
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. 

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med tomat, salat, rødløg og grillost.

Top med avocadocreme.

Server med resterende citronbåde.