Vegetariske pirogger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med champignon, dukkah & avocadosalat

Sprøde, fyldte, og velsmagende pirogger er en hurtig og smagsrig måde at tilfredsstille sult på. Med en perfekt kombination af svampe, rødløg og zucchini sammen med lækre krydderier i form af salatost og dukkah er disse vegetariske pirogger en kulinarisk og mættende jackpot. Server med en frisk salat med avocado, pebret rucola og mild avocado for en afbalanceret smagsoplevelse.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 g

Dukkah

150 g

Græsk salatost

1 stk

Zucchini

200 g

Brune champignon

1 stk

Rødløg

70 g

Rucola

1 stk

Citron

1 stk

Tærtedej

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ stk

Æg

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)17 kcal
Energi (kJ)72 kJ
Fedt1.17 g
Mættet fedt0.3 g
Kulhydrat0.19 g
Sukker0.2 g
Protein1.48 g
Salt0 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde skiver. Skær svampe i tynde skiver. Riv zucchini. Pres væden fra.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, zucchini og dukkah i 5-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Tilsæt salatost
3

Smuldr ost i panden. Steg videre under omrøring i 2 min.

Fold pirogger
4

Skær tærtedej til cirkler (2 pr. person). Pisk æg* i en kop. Anbring svampefyld i den ene side af hver cirkel. Fold sammen. Tryk kanten sammen med en gaffel, så piroggerne lukkes tæt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg*. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne.

Lav avocadosalat
5

Skær avocado i 1 cm tern. Skær citron i både. Bland avocado, rucola, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret pirogger på tallerkener. Server med avocadosalat.