Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske pulled bean-tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegte pulled beans, karamelliserede rødløg, salat, tomat og en dejlig avocadocreme.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
½ g
Oregano, tørret
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
½ stk
Citron
1 stk
Avocado
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand [2 spsk I 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål.
Imens, bland en smule olivenolie, oregano [1/2 pakke, 2P], hvidløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Vend pulled beans i skålen.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med mayonnaise, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Opvarm en smule olivenolie i stegepanden på middelhøj varme.
Steg pulled beans i 3-4 min, eller indtil brunet.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Hak tomat fint.
Riv salatblade i mindre stykker.
Fyld tortillabrød med pulled beans, salat, rødløg og tomat.
Top med avocadocreme.
Server med resterende citronbåde.