Hurtige vietnamesiske oksekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtige vietnamesiske oksekødstacos

Hurtige vietnamesiske oksekødstacos

med asiatisk mayonnaise og knasende peanuts

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften. Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser, og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv asiatisk marinade, og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

½ stk

Rød chili

2 stk

Hvidløgsfed

225 g

Hakket oksekød

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 tsk

Ingefær

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4019 kJ
Kalorier (kcal)960 kcal
Fedt57.5 g
Mættet fedt12.6 g
Kulhydrat75.3 g
Sukker7.7 g
Protein35.3 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Riv hvidløg og ingefær fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær lime i både.

Skyl salat.

Hak mynte og peanuts groft.

Steg hakket oksekød
2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, vand og et skvæt limesaft i en lille skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med salt i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt marinade, og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
3

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod.

Top med asiatisk mayonnaise, peanuts, mynte og chili.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.