Æble- og mandelmuffins
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Æble- og mandelmuffins

Æble- og mandelmuffins

12 muffins | med tranebær og glasur

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Disse muffins har et fugtigt bid fra de små æblestykker i dejen, og tranebær giver dem et syrligt tvist. Muffinsne toppes med sprøde mandler og pyntes med tyk, hvid glasur. Hurtige og lette at bikse sammen, og perfekte at have med på en tur ud i det blå, til gæster eller blot til når der skal hygges derhejmme.

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

3 stk

Æble

80 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

80 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7398 kJ
Kalorier (kcal)1768 kcal
Fedt77 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat234.7 g
Sukker73 g
Protein26.3 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered fyld
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Halver æbler, og skær i 1 cm stykker.

Hak mandler groft.

TIP: Tag kagemiksen ud af køleskabet 30 min før den skal bruges.

Bland kagemiks
2

Bland kagemiks, æbler og tranebær i en stor skål.

Kom 12 papirmuffinsforme i en muffinsform, eller på en bageplade. 

Fordel kagemiks i muffinsforme, og top med mandler. 

Bag muffins i midten af ovnen i 20-25 min, indtil gyldne. 

TIP: Tjek om muffins er færdige ved at stikke en gaffel ned i. Muffins er færdige, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op. 

Lav glasur
3

Bland flormelis og vand [1/2 spsk] i en lille skål.

TIP: Tilsæt mere vand, hvis glasuren virker for tyk.

Server
4

Lad muffins køle af inden servering.

Pynt med glasur.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image