topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsarinspireret salat

Cæsarinspireret salat

2 servinger | med hjemmelavede croutoner

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne sprøde salat med gyldne croutoner og italiensk hård ost blandes med en cæsardressing, som er nem og fuldstænding uimodståelig: Syrlig fraiche og cremet mayonnaise krydres med hvidløg og citronsaft, og voilà, så enkelt kan det gøres.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

200 g

Romainesalat

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2033 kJ
Kalorier (kcal)486 kcal
Fedt29.7 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat41.5 g
Sukker9.1 g
Protein13.8 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Lav croutoner
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær brød i 2 cm tern og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber. 

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprøde og gyldne. 

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. 

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak bladene groft.

Halver citron. 

Bland dressing
3

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend salat i. 

Vend croutoner og ost i.

Server
4

Server salat toppet med resterende ost.