Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Med færdig focaccia laver du lynhurtig den skønneste snack, som også kan bruges som tilbehør til et væld af retter. Vi smører focaccia med ricotta, drysser med revet ost, og bager den gylden. Vi topper med spicy chilihonning, og serverer med krydret olivenolie at dyppe i.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
285 g
Focaccia med urteolie
(Indeholder Byg, Gluten, Rug, Hvede)
50 g
Honning
2 g
Chiliflager
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Kom focaccia på en bageplade med bagepapir.
Smør ricotta på focaccia, og drys med fintrevet ost.
Bag focaccia i 9-10 min, indtil ost er gylden.
Opvarm honning og chiliflager i en lille gryde på middelhøj varme i 1-2 min.
Bland olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Dryp focaccia med chilihonning.
Server med olivenolie til at dyppe i.