Kold gazpacho Soup med Ciabatta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kold gazpacho Soup med Ciabatta

Kold gazpacho Soup med Ciabatta

1000 ml | 2-3 portioner | Bør spises kold

Bemærk, at billedet af produktet kun er et serveringsforslag - eventuelle yderligere ingredienser, der er afbilledet med produktet, og som ikke er anført nedenfor, er ikke inkluderet i det produkt, du køber.

Ingredienser: Tomat (29,3%), zucchini, vand, løg, rød peberfrugt, olivenolie, hvidløg, kartoffelstivelse, havssalt, persille, balsamicoeddike (SULFIT), rød peber, sort peber.

Tilberedning:

Mikrobølgeovn:

  1. Hæld emballagens indhold i en skål.
  2. Placer skålen i mikrobølgeovnen og opvarm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rør lidt i det, opvarm derefter i yderligere 1 min. eller indtil den er meget varm

Gryde:

  1. Hæld emballagens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved middelhøj temperatur i 5-6 min. under hyppig omrøring

Ovn:

  1. Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min.
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Byg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1000 ml

Gazpacho

(Indeholder Sulfitter Kan indeholde Hvede, Kamut, Jordnødder, Havre, Æg, Byg, Selleri, Lupin, Mælk, Sennep, Rug, Spelt, Khorasanhvede, Nødder, Fisk, Gluten)

250 g

Ciabatta

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2014 kJ
Kalorier (kcal)481 kcal
Fedt10.7 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat77.2 g
Sukker3.1 g
Protein15.4 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde