Grønkålssalat med ovnbagte rodfrugter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grønkålssalat med ovnbagte rodfrugter

Grønkålssalat med ovnbagte rodfrugter

2 portioner | og honning-sennepsdressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I aften laver vi en vidunderlig salat fyld med sødt og salt i en perfekt kombination. Vi ovnbager pastinak og rødbede, blander dem med frisk grønkål, og vender dem med honning-sennepsdressing og appelsinjuice. Vi topper med dejlig salatost, og sprøde ristede mandler.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Æg
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

50 g

Grønkål, skåret

1 stk

Appelsin

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2326 kJ
Kalorier (kcal)556 kcal
Fedt34.1 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat44 g
Sukker27 g
Protein21.5 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.

Forbered råvarer
2

Imens, hak mandler groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne.

Smuldr salatost.

Tilsæt grønkål
3

Halver appelsin.

Bland honning-sennepsdressing og appelsinsaft [2 spsk] i en lille skål.

Vend grønkål med de ovnbagte rodfrugter på bagepladen.

Server
4

Overfør rodfrugter og grønkål til et serveringsfad, og dryp med dressing. 

Top med salatost og mandler.