Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Start din morgen med en luksuriøs og smuk chiagrød, som laves på ingen tid! Chiagrød blandes nemt aftenen før, og om morgenen skal du blot ordne toppingen. Her forkæles vores chiagrød med hindbærsyltetøj og syrlig granatæble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Chia frø
(Kan indeholde Jordnødder, Sesam, Nødder)
180 ml
Kokosmælk
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Granatæble
100 g
Hindbærsyltetøj
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
25 g
Honning
Bland chiafrø (30 g), kokosmælk, vand, honning og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Tilsæt yoghurt til skålen med chiagrød, det giver en mere cremet konsistens.
Hak mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kernerne under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med hindbærsyltetøj og halvdelen af granatæblekerner, så resterende chiagrød og granatæblekerner. Top med mandler.