Japansk ”ebi fry” med sprøde rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk ”ebi fry” med sprøde rejer

Japansk ”ebi fry” med sprøde rejer

2 portioner | med sort sesammayonnaise

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. “Ebi” betyder rejer på japansk, og "Ebi Fry" er en populær japansk ret, der består af sprødstegte eller friterede rejer. Vi panerer vores rejer i panko og sesamfrø, steger dem gyldne, og serverer dem med asiatisk dressing og sort sesammayonnaise.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Krebsdyr
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1545 kJ
Kalorier (kcal)369 kcal
Fedt23.7 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat21.7 g
Sukker6.7 g
Protein16.5 g
Salt3.4 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Forbered rejer
1

Dub rejer tørre med køkkenrulle.

Bland rejer, hvedemel, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Pisk æg i en lille skål, og vend halvdelen i skålen med rejer.

Paner rejer
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend panko og sesamfrø i skålen med rejer, indtil rejer er dækkede.

Steg rejer
3

Steg rejer i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte.

Imens, snit forårsløg fint.

TIP: 1) Brug panko fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejer på en tallerkene og dryp med asiatisk dressing. Top med forårsløg.

Server med sort sesammayonnaise.