Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. “Ebi” betyder rejer på japansk, og "Ebi Fry" er en populær japansk ret, der består af sprødstegte eller friterede rejer. Vi panerer vores rejer i panko og sesamfrø, steger dem gyldne, og serverer dem med asiatisk dressing og sort sesammayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Forårsløg
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1 spsk
Hvedemel (trin 1)
1 stk
Æg (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Dup rejer tørre med køkkenrulle.
Bland rejer, hvedemel, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.
Pisk æg i en lille skål, og vend halvdelen i skålen med rejer.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Vend panko og sesamfrø i skålen med rejer, indtil rejer er dækkede.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte.
Imens, snit forårsløg fint.
TIP: Brug overskydende panko fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret rejer på en tallerken, og dryp med asiatisk dressing. Top med forårsløg.
Server med sort sesammayonnaise.