Krydrede sød kartoffel-fritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede sød kartoffel-fritter

Krydrede sød kartoffel-fritter

2 portioner | med lime-korianderaioli

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Sprøde og fantastisk velsmagende sød kartoffel-fritter kan nemt og hurtigt laves derhjemme. Bland blot fritterne med rasp, olivenolie og Panamad og bag dem gyldne i ovnen. Server med aioli blandet med lime og koriander.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

4 g

Panamad

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til kartofler

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2499 kJ
Kalorier (kcal)597 kcal
Fedt40.2 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat51.7 g
Sukker3.6 g
Protein6.6 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i tynde fritter.

Bag fritter
2

Bland søde kartofler, olivenolie, rasp, Panamad, salt og ent nip peber i en stor skål.

Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og bag i 20-30 min, indtil bløde.

Lav lime-koriander aioli
3

Imens, hak koriander groft.

Halver lime.

Bland aioli, koriander, limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Overfør fritter til en stor skål.

Server med lime-korianderaioli.