Loaded bacon- og ostefritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Loaded bacon- og ostefritter

Loaded bacon- og ostefritter

2 portioner | med gouda og forårsløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvem kan sige nej til fritter med ost og bacon? Vi bager hvidløgskrydrede fritter gyldne, topper dem med velsmagende gouda ost, og gratinerer dem. Vi topper med sprød bacon, kølende fraiche og frisk forårsløg.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

2 stk

Forårsløg

140 g

Bacon, tern

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2666 kJ
Kalorier (kcal)637 kcal
Fedt36.7 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat50.9 g
Sukker6.8 g
Protein28.7 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).  

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. 

Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, indtil gyldne. 

Steg bacon
2

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.

Snit forårsløg fint.

Tilsæt ost
3

Tag færdige fritter ud af ovnen, drys med ost, og bag videre i 3-4 min, indtil ost er smeltet. 

Server
4

Anret fritter på tallerkener.

Dryp med fraiche, og drys med bacon og forårsløg.