Margherita style ciabatta pizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Margherita style ciabatta pizza

Margherita style ciabatta pizza

2-4 portioner | med revet ost og cherrytomater

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Aldrig har det været nemmere at lave pizza, end med vores supernemme variant af den klassiske Margherita. Vi topper ciabattabrød med en skøn tomatsauce med tomatpuré og hvidløgskrydderier, revet gouda og friske cherrytomater. Efter blot 10 min i ovnen har du den skønneste pizza, som får ekstra smag og farve af at toppes med friske basilikumblade.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)

1 dåse

Tomatpuré

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2422 kJ
Kalorier (kcal)579 kcal
Fedt19.5 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat74.4 g
Sukker12.8 g
Protein24.8 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered ciabatta
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Halver ciabatta på langs, og placer med bunden ned på en bageplade med bagepapir.

Lav tomatsauce
2

Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, vand [1 spsk] og sukker [1 tsk] i en lille skål. Stil til side.

Halver cherrytomater.

Top ciabatta
3

Fordel tomatsauce på ciabatta, og top med revet ost og cherrytomater.

Dryp med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk] og et nip peber. 

Bag i 8-10 min, indtil ost er smeltet og brødet begynder at blive sprødt.

Server
4

Top ciabatta pizza med hele basilikumblade, og server.