Japansk-inspireret morgenmadsbolle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk-inspireret morgenmadsbolle

Japansk-inspireret morgenmadsbolle

2 portioner | med teriyakibacon og spejlæg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, spejlæg og koriander. Lyder det som en spændende kombination? Vi smører briocheboller med mornaysauce, luner dem i ovnen, og fylder dem med teriyakiglaseret bacon, spejlæg med sesamfrø og frisk koriander.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2801 kJ
Kalorier (kcal)669 kcal
Fedt36.5 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat58.1 g
Sukker17.7 g
Protein26.5 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Ovnsteg bacon
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og pensl med Teriyakisauce.

Ovnsteg i 13-15 min, indtil gyldent og sprødt.

Varm boller
2

Del boller på midten, og placer på en bageplade med bagepapir

Smør med mornaysauce, og bag i 3-4 min.

Hak koriander fint.

Steg æg
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Spejl æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Drys med sesamfrø.

TIP: Hvis du ikke har æg, så lav bare morgenmadsbollen uden æg.

Server
4

Fyld boller med bacon, æg og koriander.