topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mumificeret grillost

Mumificeret grillost

2 portioner | med sriracha mayo

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, ost og honning. Lyder det som en spændende kombination? Vi er sikre på at du bliver meget tilfreds med resultatet. Vi svøber grillost i bacon, bager den gylden, og topper den derefter med honning, og spicy sriracha mayo.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

25 g

Honning

125 g

Bacon, skiver

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3480 kJ
Kalorier (kcal)832 kcal
Fedt72.6 g
Mættet fedt32.1 g
Kulhydrat14.4 g
Sukker13.4 g
Protein33.3 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).

Skær grillost på langs i 2 cm tykke stænger.

Halver bacon, og halver hvert stykke på længden, så du får baconbånd, som er 1 cm brede.

Bag grillost
2

Rul hver skive bacon rundt om hvert stykke grillost, så det ligner  mumier.

Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 15 min, eller indtil osten er gylden.

Tilsæt honning
3

Tag grillost ud af ovnen, og dryp med honning. 

I en lille skål blandes mayo og sriracha sammen. 

Server
4

Server grillost med srirachamayo.