Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, ost og honning. Lyder det som en spændende kombination? Vi er sikre på at du bliver meget tilfreds med resultatet. Vi svøber grillost i bacon, bager den gylden, og topper den derefter med honning, og spicy sriracha mayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
25 g
Honning
125 g
Bacon, skiver
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).
Skær grillost på langs i 2 cm tykke stænger.
Halver bacon, og halver hvert stykke på længden, så du får baconbånd, som er 1 cm brede.
Rul hver skive bacon rundt om hvert stykke grillost, så det ligner mumier.
Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 15 min, eller indtil osten er gylden.
Tag grillost ud af ovnen, og dryp med honning.
I en lille skål blandes mayo og sriracha sammen.
Server grillost med srirachamayo.