Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag laver vi en skøn sandwich med hele salatblade, og en cremet hjemmelavet rejesalat med stegte rejer, crème fraiche, mayonnaise, rødløg og dild.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Dild
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Salat
1 stk
Rødløg
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
½ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Del baguette på midten, placer med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og bag i 7-8 min, indtil sprød.
TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer i 1-2 min, indtil gyldne og gennemstegte, og overfør til en skål.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Skyl salat.
Hak dild og rødløg fint på et skærebræt.
Skær rejer i mindre stykker på et andet skærebræt, og overfør igen til skålen.
Vend crème fraiche, mayonnaise, rødløg, dild, salt og et nip peber i skålen med rejer.
Fyld baguette med rejesalat og salatblade.